Deadliest Catch Trivia

Every Deadliest Catch trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Deadliest Catch questions and answers

  1. In which season of Deadliest Catch did Sig Hansen suffer a heart attack?

    Answer: Season 12

    From Sig Hansen

  2. What vessel did Jake Anderson captain in season 14?

    Answer: Saga

    From Crab Fishing Vessels

  3. What is the name of the dangerous area of water the fleet must cross?

    Answer: The Bering Sea

    From Life on the Bering Sea

  4. Which of these is not a catchphrase commonly used by Sig Hansen?

    Answer: Time to make the donuts

    From Sig Hansen

  5. What is Sig Hansen's nationality?

    Answer: Norwegian-American

    From Sig Hansen

  6. Who took over as captain of the Cornelia Marie after Phil Harris's death?

    Answer: Josh Harris

    From Crab Fishing Vessels

  7. Which vessel was captained by Wild Bill Wichrowski?

    Answer: Summer Bay

    From Crab Fishing Vessels

  8. What is the name of the vessel captained by Keith Colburn?

    Answer: Wizard

    From Crab Fishing Vessels

All Deadliest Catch quizzes