Deadwood Trivia

Every Deadwood trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Deadwood questions and answers

  1. Who did Al Swearengen hire as a security for The Gem Theater?

    Answer: Dan Dority

    From Al Swearengen's Saloon

  2. In Deadwood, Al Swearengen is known for his use of what type of language?

    Answer: Profanity

    From Al Swearengen

  3. In Deadwood, Al Swearengen is originally from which country?

    Answer: England

    From Al Swearengen

  4. Which character in Deadwood is a hardware store owner?

    Answer: Sol Star

    From The Code of the West

  5. What is the name of Seth Bullock's wife in Deadwood?

    Answer: Martha Bullock

    From Sheriff Seth Bullock

  6. Which character is a famous gunslinger and friend of Wild Bill Hickok?

    Answer: Calamity Jane

    From Notorious Western Outlaws

  7. Which actor played the character Al Swearengen in Deadwood?

    Answer: Ian McShane

    From The Code of the West

  8. Which actor played the character of George Hearst in Deadwood?

    Answer: Gerald McRaney

    From Deadwood's Historic Figures

All Deadwood quizzes