Dean Martin Trivia

Every Dean Martin trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Dean Martin questions and answers

  1. Who wrote Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!?

    Answer: Sammy Cahn and Jule Styne

    From Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!

  2. What's the last track on A Winter Romance?

    Answer: Baby, It's Cold Outside

    From Dean Martin's Christmas Classics

  3. What is the last line of That's Amore?

    Answer: When you dance down the street with a cloud at your feet

    From That's Amore

  4. Who wrote the lyrics for That's Amore?

    Answer: Jack Brooks

    From That's Amore

  5. What was the duration of The Dean Martin Show?

    Answer: 9 seasons

    From The Sweetest Sounds

  6. Which song did Dean Martin famously sing on his TV show?

    Answer: Everybody Loves Somebody

    From The Sweetest Sounds

  7. Which song follows Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow! on The Dean Martin Christmas Album?

    Answer: A Marshmallow World

    From Let It Snow! Let It Snow! Let It Snow!

  8. Which song did Frank Sinatra and Dean Martin perform together in the film Robin and the 7 Hoods?

    Answer: Style

    From Frank Sinatra Collaborations

All Dean Martin quizzes