Death Stranding Trivia

Every Death Stranding trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Death Stranding questions and answers

  1. Who is the leader of the organization Sam works for in Death Stranding?

    Answer: Die-Hardman

    From Sam Bridges

  2. What is the unique ability Sam possesses in Death Stranding?

    Answer: DOOMS

    From Sam Bridges

  3. What is the name of the condition Sam suffers from in Death Stranding?

    Answer: DOOMS

    From Sam Porter Bridges

  4. What is the name of the city where Sam's journey ends in Death Stranding?

    Answer: Edge Knot City

    From BB (Bridge Baby)

  5. What is the name of the phenomenon that caused the world's state in Death Stranding?

    Answer: Death Stranding

    From BB (Bridge Baby)

  6. What is the name of the phenomenon that caused the world's state in Death Stranding?

    Answer: Death Stranding

    From Strand-Type Gameplay

  7. What is the name of the protagonist in Death Stranding?

    Answer: Sam Porter Bridges

    From BB (Bridge Baby)

  8. What is the name of the organization that wants to free America from the UCA in Death Stranding?

    Answer: Homo Demens

    From Strand-Type Gameplay

All Death Stranding quizzes