Demon Slayer Trivia

Every Demon Slayer trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Demon Slayer questions and answers

  1. What is the name of Tanjiro's sword?

    Answer: Nichirin Blade

    From Demon Slayer Corps

  2. What is the shape of Tanjirou's Nichirin Blade?

    Answer: A standard katana

    From Tanjirou Kamado's Nichirin Blade

  3. Who forged Tanjirou's Nichirin Blade?

    Answer: Haganezuka

    From Tanjirou Kamado's Nichirin Blade

  4. Which character uses the Insect Breathing technique in the game?

    Answer: Shinobu Kocho

    From Breathing Techniques

  5. Which character uses the Flame Breathing technique?

    Answer: Kyojuro Rengoku

    From Breathing Techniques

  6. What is the first form of the Water Breathing technique?

    Answer: Water Surface Slice

    From Breathing Techniques

  7. What is the name of the organization that opposes the Demon Slayer Corps?

    Answer: Twelve Kizuki

    From Demon Slayer Corps

  8. What is the inscription on Tanjirou's blade?

    Answer: Destroy Demons

    From Tanjirou Kamado's Nichirin Blade

All Demon Slayer quizzes