Denis Villeneuve Trivia

Every Denis Villeneuve trivia quiz on PopQ: 14 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Denis Villeneuve questions and answers

  1. Who composed the score for Prisoners?

    Answer: Jóhann Jóhannsson

    From Psychological Confinement Dramas

  2. Which character is initially suspected of the kidnapping?

    Answer: Alex Jones

    From Family Drama and Dysfunction

  3. What is the profession of Louise Banks in Arrival?

    Answer: Linguist

    From Exploration of Alien Contact

  4. What is the main purpose of the aliens' visit?

    Answer: To share their language

    From Alien Linguistic Mysteries

  5. What shape are the alien spacecraft in Arrival?

    Answer: Shell-shaped

    From Alien Linguistic Mysteries

  6. What is the ultimate purpose of the aliens' visit in Arrival?

    Answer: To help humanity

    From Alien Linguistics

  7. Which actor played the role of physicist Ian Donnelly in Arrival?

    Answer: Jeremy Renner

    From Alien Linguistics

  8. In Arrival, how many spacecrafts land on Earth?

    Answer: 12

    From Time Perception

All Denis Villeneuve quizzes