Denver Nuggets Trivia

Every Denver Nuggets trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Basketball and Sports. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Denver Nuggets questions and answers

  1. Which team did Denver sweep in the 2023 conference finals?

    Answer: Los Angeles Lakers

    From 2023 Nuggets Championship

  2. Who won the 2023 NBA Finals MVP for Denver?

    Answer: Nikola Jokic

    From 2023 Nuggets Championship

  3. Who assisted Nikola Jokic the most in the 2022 Western Conference Playoffs?

    Answer: Monte Morris

    From Nikola Jokic

  4. In the 2023 Finals, which Nugget won the Bill Russell MVP award?

    Answer: Nikola Jokic

    From Michael Malone

  5. Which teammate was Denver's star center during much of the 1980s?

    Answer: Dan Issel

    From Alex English

  6. During the 2018-19 season, which playoff round did Denver reach?

    Answer: Western Conference Semifinals

    From Nikola Jokic

  7. In 2023, which Heat star led Miami in scoring in the Finals?

    Answer: Jimmy Butler

    From 2023 Nuggets Championship

  8. How many triple-doubles did Nikola Jokic record in the 2022 Western Conference Playoffs?

    Answer: 3

    From Nikola Jokic

All Denver Nuggets quizzes