Desperate Housewives Trivia

Every Desperate Housewives trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Desperate Housewives questions and answers

  1. Who killed Martha Huber in the first season of Desperate Housewives?

    Answer: Paul Young

    From Wisteria Lane

  2. Which character did Felicity Huffman play in Desperate Housewives?

    Answer: Lynette Scavo

    From Wisteria Lane

  3. Who killed Rex Van de Kamp in Desperate Housewives?

    Answer: George Williams

    From Wisteria Lane

  4. What is the name of Lynette Scavo's husband in Desperate Housewives?

    Answer: Tom Scavo

    From Life on Wisteria Lane

  5. What is the name of the street where the main characters live in Desperate Housewives?

    Answer: Wisteria Lane

    From Life on Wisteria Lane

  6. Which character did actor Ricardo Antonio Chavira play?

    Answer: Carlos Solis

    From Life on Wisteria Lane

  7. What is the name of the mysterious character who moves to Wisteria Lane in season 2?

    Answer: Betty Applewhite

    From Suburban Secrets

  8. What is the name of the fictional town where Desperate Housewives is set?

    Answer: Wisteria Lane

    From Suburban Secrets

All Desperate Housewives quizzes