Destiny Trivia

Every Destiny trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Destiny questions and answers

  1. Who voices the Exo Stranger?

    Answer: Lauren Cohan

    From Cybernetic Operatives

  2. What is the Exo Stranger's primary weapon?

    Answer: Pulse Rifle

    From Cybernetic Operatives

  3. In Destiny, what is the name of the alien race that worships the Darkness?

    Answer: Hive

    From Guardians

  4. What is the Traveler's relationship with the Guardians in Destiny 2?

    Answer: It grants them powers

    From Traveler's Powers

  5. In Destiny 2, what is the name of the expansion that introduced the Dreaming City and the Awoken race?

    Answer: Forsaken

    From Guardians

  6. Who is the creator of the Destiny series?

    Answer: Bungie

    From Guardians

  7. Which raid has the Gahlran boss fight?

    Answer: Crown of Sorrow

    From Team Raid Dynamics

  8. Which expansion reintroduced the Exo Stranger?

    Answer: Beyond Light

    From Cybernetic Operatives

All Destiny quizzes