Detroit: Become Human Trivia

Every Detroit: Become Human trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Detroit: Become Human questions and answers

  1. What is the name of the company that created Connor in Detroit: Become Human?

    Answer: CyberLife

    From Connor

  2. In Detroit: Become Human, what is the name of the operation that Connor is part of?

    Answer: Operation Deviant Hunter

    From Connor

  3. What is the name of the police lieutenant Connor is assigned to in Detroit: Become Human?

    Answer: Hank Anderson

    From Connor

  4. What is the name of the android refuge?

    Answer: Jericho

    From Character Development

  5. What is the main theme of Detroit: Become Human?

    Answer: Free will

    From Ethical Dilemmas

  6. What is Kara's primary goal?

    Answer: Protect Alice

    From Ethical Dilemmas

  7. In Detroit: Become Human, who is Connor's supervisor at CyberLife?

    Answer: Amanda

    From Connor

  8. What is the color of Connor's tie in Detroit: Become Human?

    Answer: Black

    From Connor

All Detroit: Become Human quizzes