Deus Ex Trivia

Every Deus Ex trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Deus Ex questions and answers

  1. What is the specific technical designation for JC's combat strength aug?

    Answer: Combat Strength Enhancement

    From JC Denton's Augmentations

  2. Which augmentation allows Adam Jensen to hack electronic devices?

    Answer: Cybernetic Arm Prosthesis

    From Augmentations

  3. Which augmentation allows JC to jump significantly higher than normal?

    Answer: Lower Limb Enhancement

    From JC Denton's Augmentations

  4. In Deus Ex: Invisible War, what is the name of the augmentation that allows Alex Denton to slow down time?

    Answer: Temporal Manipulation

    From Augmentations

  5. Which real-world historical figure does the game suggest was involved with the Illuminati?

    Answer: George Washington

    From Deus Ex's Illuminati Conspiracy

  6. What is the name of the augmentation that allows Adam Jensen to see the paths of patrolling enemies?

    Answer: Tracking System

    From Augmentations

  7. In Deus Ex: Invisible War, what is the name of the biomod that allows Alex Denton to control robots?

    Answer: Bot Domination

    From Augmentations

  8. Which augmentation allows Adam Jensen to fall from any height without damage?

    Answer: Icarus Landing System

    From Augmentations

All Deus Ex quizzes