Devil May Cry Trivia

Every Devil May Cry trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Devil May Cry questions and answers

  1. What is the name of the first boss in the game?

    Answer: Phantom

    From Combat Mechanics

  2. Which weapon is Dante's default sword?

    Answer: Alastor

    From Combat Mechanics

  3. What weapon does Dante acquire from defeating Nevan in Devil May Cry 3?

    Answer: Nevan

    From Dante's Weapons

  4. Which weapon does Dante acquire from defeating Phantom in Devil May Cry?

    Answer: Ifrit

    From Dante's Weapons

  5. What is the name of Vergil's son in the Devil May Cry series?

    Answer: Nero

    From Vergil

  6. In Devil May Cry 5, who is the mysterious V's familiar?

    Answer: Griffon

    From Ebony & Ivory

  7. Which weapon does V use to summon familiars?

    Answer: Book

    From Demon Slaying Weapons

  8. What is the name of Dante's demon father in Devil May Cry?

    Answer: Sparda

    From Ebony & Ivory

All Devil May Cry quizzes