Dexter Trivia

Every Dexter trivia quiz on PopQ: 23 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Dexter questions and answers

  1. Who is Dexter's son with Rita?

    Answer: Harrison Morgan

    From Complicated Family Legacies

  2. What does Dexter leave behind as a signature at his crime scenes?

    Answer: A blood slide

    From Dexter Morgan's Code

  3. Who is Dexter's stepdaughter?

    Answer: Astor Bennett

    From Complicated Family Legacies

  4. What is the name of Dexter's biological father?

    Answer: Harry Morgan

    From The Code

  5. What is the name of Dexter's biological brother?

    Answer: Brian Moser

    From Complicated Family Legacies

  6. What does Dexter call his urge to kill?

    Answer: Dark Passenger

    From Dark Passenger and Dexter's Code

  7. Who helps Dexter refine the Code of Harry after Harry's death?

    Answer: Dr. Evelyn Vogel

    From The Code of Harry

  8. What is Dexter's Dark Passenger?

    Answer: His urge to kill

    From Dark Passenger and Dexter's Code

All Dexter quizzes