Dexter Fletcher Trivia

Every Dexter Fletcher trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Dexter Fletcher questions and answers

  1. What is the name of Elton John's husband, who appears in Rocketman?

    Answer: David Furnish

    From Elton John's Music

  2. What is the name of Elton John's mother in Rocketman?

    Answer: Sheila Eileen

    From Character Transformation

  3. Which actor portrayed Elton John in Rocketman?

    Answer: Taron Egerton

    From Elton John's Music

  4. What is the name of Elton's manager and lover?

    Answer: John Reid

    From Rise of a Music Icon

  5. What is Elton John's birth name?

    Answer: Reginald Dwight

    From Pop Culture Musicians

  6. What is the name of the main character in Rocketman?

    Answer: Elton John

    From Rise of a Music Icon

  7. Which Queen member did Ben Hardy portray in Bohemian Rhapsody?

    Answer: Roger Taylor

    From Musical Biopics

  8. What is the name of Scrooge's lost love in A Christmas Carol?

    Answer: Belle

    From Character Transformation

All Dexter Fletcher quizzes