Die Hard Trivia

Every Die Hard trivia quiz on PopQ: 10 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Die Hard questions and answers

  1. What is the name of John McClane's wife in Die Hard?

    Answer: Holly Gennaro

    From Perilous Christmas Thieves

  2. What is the name of the skyscraper in the first Die Hard movie?

    Answer: Nakatomi Plaza

    From John McClane's Yippee-Ki-Yay Moments

  3. What does McClane say when he sees the FBI's approach?

    Answer: Just like fucking Saigon

    From John McClane's Catchphrases

  4. What is the name of Hans Gruber's right-hand man?

    Answer: Karl

    From Nakatomi Plaza Heist

  5. What does McClane use to write a message on a dead terrorist?

    Answer: Blood

    From Intense Deceptive Charades

  6. What is the name of the main villain in Die Hard?

    Answer: Hans Gruber

    From Nakatomi Plaza

  7. What is the name of the skyscraper in Die Hard?

    Answer: Nakatomi Plaza

    From Action Heroes

  8. Which actor plays the villain Hans Gruber in Die Hard?

    Answer: Alan Rickman

    From Iconic Skyscraper Action Scenes

All Die Hard quizzes