Die Hard Franchise Trivia

Every Die Hard Franchise trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Die Hard Franchise questions and answers

  1. In Die Hard, who assists John McClane from outside the Nakatomi Plaza?

    Answer: Sgt. Al Powell

    From Character: John McClane

  2. What is the name of John McClane's wife in Die Hard?

    Answer: Holly Gennero

    From Character: John McClane

  3. What is the name of John McClane's wife in Die Hard 2?

    Answer: Holly

    From Weapon: Glock 17

  4. What is the Glock 17 known for in Die Hard 2?

    Answer: Ceramic gun

    From Weapon: Glock 17

  5. What is the name of John McClane's wife in Die Hard 2?

    Answer: Holly

    From Location: Dulles International Airport

  6. What is the name of the special forces unit in Die Hard 2?

    Answer: Blue Light

    From Character: John McClane

  7. Which airport is the setting for Die Hard 2?

    Answer: Dulles International

    From Character: John McClane

  8. What does John McClane write on his arm in Die Hard?

    Answer: Names of the terrorists

    From Character: John McClane

All Die Hard Franchise quizzes