Digimon Trivia

Every Digimon trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Digimon questions and answers

  1. Which Digimon is the final boss in Digimon Story: Cyber Sleuth?

    Answer: Mother Eater

    From Digital Monsters

  2. Which Digimon can't digivolve into MetalGarurumon in Digimon Story: Cyber Sleuth?

    Answer: WereGarurumon (Black)

    From Digivolution

  3. What is the special skill of Agumon in Digimon Story: Cyber Sleuth?

    Answer: Attack Charge

    From Agumon

  4. Which Digimon is not a Royal Knight in Digimon Story: Cyber Sleuth?

    Answer: Devimon

    From Digital Monsters

  5. Which Digimon can digivolve into both Angewomon and LadyDevimon in Digimon Story: Cyber Sleuth?

    Answer: Gatomon

    From Digivolution

  6. What is the required HP for Agumon to digivolve into MetalGreymon in Digimon Story: Cyber Sleuth?

    Answer: 800 HP

    From Agumon

  7. What is the type of Agumon in Digimon Story: Cyber Sleuth?

    Answer: Vaccine

    From Agumon

  8. Who is the main antagonist in Digimon Story: Cyber Sleuth?

    Answer: Eaters

    From Digital Monsters

All Digimon quizzes