Disco Elysium Trivia

Every Disco Elysium trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Disco Elysium questions and answers

  1. What is the name of the political system in Disco Elysium?

    Answer: Moralintern

    From Dialog Trees

  2. What is the name of the in-game skill that represents physical strength in Disco Elysium?

    Answer: Physical Instrument

    From Detective Work

  3. Who is the protagonist in Disco Elysium?

    Answer: Harry Du Bois

    From Detective Work

  4. What is Kim Kitsuragi's stance on the Pale in Disco Elysium?

    Answer: Skeptical

    From Detective Kim Kitsuragi

  5. What is Kim Kitsuragi's primary vehicle in Disco Elysium?

    Answer: Coupris Kineema

    From Detective Kim Kitsuragi

  6. What is the name of the protagonist's ex-wife?

    Answer: Dora

    From Complex Dialogues

  7. What is the name of Harry's partner in Disco Elysium?

    Answer: Kim Kitsuragi

    From Detective Work

  8. What is the main political conflict in Martinaise?

    Answer: Union vs. Wild Pines

    From Socio-Political Themes

All Disco Elysium quizzes