Disco Lines & Tinashe Trivia

Every Disco Lines & Tinashe trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Disco Lines & Tinashe questions and answers

  1. Which disco line is often used in breakbeat hardcore, a subgenre of electronic dance music?

    Answer: Amen, Brother by The Winstons

    From Disco Lines' Impact on Dance Music

  2. What was the first disco song to top the Billboard Hot 100?

    Answer: Love's Theme by Love Unlimited Orchestra

    From Disco Lines' Impact on Dance Music

  3. What hormone is known as the 'stress hormone' that can affect love relationships?

    Answer: Cortisol

    From Chemistry of Love

  4. What hormone is often associated with love and bonding?

    Answer: Oxytocin

    From Chemistry of Love

  5. What is the duration of the song 2 Die 4?

    Answer: Sat Dec 30 1899 03:22:00 GMT-0800 (Pacific Standard Time)

    From 2 Die 4

  6. Which film is credited with popularizing disco music worldwide?

    Answer: Saturday Night Fever

    From The Art of Disco Revival

  7. Who is credited with starting the disco revival in the late 90s?

    Answer: Daft Punk

    From The Art of Disco Revival

  8. Dancing with a Stranger is a collaboration between Disco Lines and who?

    Answer: Tinashe

    From Dancing with a Stranger

All Disco Lines & Tinashe quizzes