Dishonored Trivia

Every Dishonored trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Dishonored questions and answers

  1. What is the name of the fortified island prison in Dunwall?

    Answer: Coldridge Prison

    From The City of Dunwall

  2. What ability allows Daud to stop time completely?

    Answer: Bend Time

    From Psychic Abilities

  3. What is the name of the plague that ravages Dunwall?

    Answer: Rat Plague

    From The City of Dunwall

  4. Which character in Dishonored has the ability Blink?

    Answer: Corvo Attano

    From Psychic Abilities

  5. What is the name of the black market shopkeeper in the Royal Conservatory?

    Answer: Black Market Shopkeeper

    From The Black Market

  6. What is Corvo Attano's signature weapon?

    Answer: Folding Blade

    From Stealth and Assassination

  7. Which faction opposes the Lord Regent?

    Answer: Loyalists

    From Major Political Choices

  8. What is the name of Corvo's primary weapon?

    Answer: Folding Blade

    From Major Political Choices

All Dishonored quizzes