Disney Trivia

Every Disney trivia quiz on PopQ: 17 quizzes in Games, Movies, and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Disney questions and answers

  1. How many paint upgrades are available?

    Answer: Three

    From Paint Upgrades

  2. Which character can reprogram machines?

    Answer: Oswald the Lucky Rabbit

    From Anthropomorphic Sidekicks

  3. What is Oswald's special ability?

    Answer: Remote control

    From Anthropomorphic Sidekicks

  4. What is the 'dip' in 'Who Framed Roger Rabbit'?

    Answer: A liquid that kills toons

    From Roger Rabbit

  5. What is the name of the song that Mickey, Donald, and Goofy sing in the film?

    Answer: All for One and One for All

    From Disney's Adaptations

  6. In The Parent Trap, what is the name of the yacht where the final scenes take place?

    Answer: The Elizabeth

    From Hidden Identities

  7. What is the name of the detective in 'Who Framed Roger Rabbit'?

    Answer: Eddie Valiant

    From Roger Rabbit

  8. Which character does Mickey Mouse portray in the film?

    Answer: Mickey the Musketeer

    From Disney's Adaptations

All Disney quizzes