Divinity Trivia

Every Divinity trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Divinity questions and answers

  1. What is the name of the island where the game begins?

    Answer: Fort Joy

    From Complex Decisions

  2. What is the name of the unique weapon that can be found in the Death Room in Divinity: Original Sin 2?

    Answer: Anathema

    From The Source

  3. Which race in Divinity: Original Sin 2 has the ability to eat flesh and gain memories from it?

    Answer: Elf

    From The Source

  4. Which Magister is responsible for overseeing the Sourcerer prisoners in Fort Joy?

    Answer: Magister Atusa

    From Magisters

  5. What is the Red Prince's dream in Divinity: Original Sin II?

    Answer: To reclaim his throne

    From Red Prince

  6. Which power increases your dragon's attack damage?

    Answer: Dragon Strength

    From Draconian Powers

  7. What ability lets you heal yourself as a dragon?

    Answer: Dragon Spirit

    From Draconian Powers

  8. Which character has a demon inside them?

    Answer: Lohse

    From Complex Decisions

All Divinity quizzes