Doctor Strange Trivia

Every Doctor Strange trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Doctor Strange questions and answers

  1. What is the main theme of the film?

    Answer: Multiverse exploration

    From Multiverse Exploration

  2. Which character can travel between universes?

    Answer: America Chavez

    From Multiverse Exploration

  3. What is America Chavez's unique power?

    Answer: Multiverse travel

    From Mind-Bending Multiverse Concepts

  4. Which actor plays the character Mordo in Doctor Strange (2016)?

    Answer: Chiwetel Ejiofor

    From Time Stone

  5. In Doctor Strange (2016), who seeks to steal the Eye of Agamotto?

    Answer: Kaecilius

    From The Eye of Agamotto

  6. Which Spider-Man dies at the beginning of the movie?

    Answer: Peter Parker

    From Multiverse Exploration

  7. What is the name of the Spider-Man from another dimension in the movie?

    Answer: Spider-Man Noir

    From Multiverse Exploration

  8. What is the consequence Mordo fears from time manipulation?

    Answer: Natural law breaking

    From Mysterious Time Manipulations

All Doctor Strange quizzes