Doctor Who Trivia

Every Doctor Who trivia quiz on PopQ: 31 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Doctor Who questions and answers

  1. Which Doctor was portrayed by David Tennant?

    Answer: The Tenth Doctor

    From The TARDIS

  2. What song does Marty play at the Enchantment Under the Sea dance?

    Answer: Johnny B. Goode

    From Time Travel

  3. What trait most defines the Daleks' attitude to other life?

    Answer: Extreme xenophobia

    From Daleks

  4. Who directed Back to the Future?

    Answer: Robert Zemeckis

    From Time Travel

  5. Which companion briefly piloted the TARDIS in Series 3?

    Answer: Martha Jones

    From The TARDIS

  6. In The Parting of the Ways, where does the TARDIS materialize inside?

    Answer: The Dalek Emperor's flagship

    From TARDIS Locations

  7. What is the name of the Doctor's robotic dog?

    Answer: K-9

    From Time Travel Mysteries

  8. What species is known for their hive mind and cybernetic enhancements?

    Answer: Cybermen

    From Bizarre Alien Species

All Doctor Who quizzes