Doechii Trivia

Every Doechii trivia quiz on PopQ: 10 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Doechii questions and answers

  1. In which year did Doechii release She / Her / Black B**ch?

    Answer: 2020

    From Persuasive

  2. What is the third track on Doechii's EP she / her / black bitch?

    Answer: Wat U Sed

    From Persuasive

  3. Who is the producer of Doechii's EP she / her / black bitch?

    Answer: Y2K

    From Persuasive

  4. Which emerging artist is known for her collaboration with Beyonce on the song Savage Remix?

    Answer: Megan Thee Stallion

    From Rising Female Rappers

  5. What is the unique feature of Doechii's Persuasive music video?

    Answer: It's a one-take video

    From Persuasive

  6. Which emerging artist released the critically acclaimed album Invasion of Privacy?

    Answer: Cardi B

    From Rising Female Rappers

  7. What is the name of the collective that Doechii is a part of?

    Answer: ArtClub

    From The Rise of DoeChii

  8. Who directed the music video for Doechii's Yucky Blucky Fruitcake?

    Answer: JMP

    From The Rise of DoeChii

All Doechii quizzes