Doja Cat Trivia

Every Doja Cat trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Doja Cat questions and answers

  1. Which song from Hot Pink was used in a viral TikTok dance challenge?

    Answer: Say So

    From Hot Pink

  2. What is the name of the deluxe edition of the album Amala?

    Answer: Amala (Deluxe Version)

    From Amala

  3. Who is the featured artist on the track Right Side from the album Amala?

    Answer: Konshens

    From Amala

  4. Which song from Planet Her features Young Thug?

    Answer: Payday

    From Doja Cat's Viral Hits

  5. In the Say So music video, what is Doja Cat's profession?

    Answer: Disco dancer

    From Planet Her Visuals

  6. What genre does Doechii primarily blend with hip hop in Hot Pink?

    Answer: Funk

    From Hot Pink

  7. What is the total runtime of the standard edition of Planet Her?

    Answer: 44 minutes

    From Planet Her Hits

  8. Which song did Doja Cat perform at the 2021 Grammy Awards?

    Answer: Say So

    From The Rise of a Pop Icon

All Doja Cat quizzes