Don't Breathe Trivia

Every Don't Breathe trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Don't Breathe questions and answers

  1. Which actress played the lead role in 'Panic Room'?

    Answer: Jodie Foster

    From Claustrophobic Thrillers

  2. What does the blind man use to track the intruders in his house?

    Answer: Sound

    From Psychological Cat and Mouse Games

  3. What city is Don't Breathe set in?

    Answer: Detroit

    From Psychological Cat and Mouse Games

  4. What is the blind man's ultimate goal with the captive woman?

    Answer: To have a child

    From Stealth Tactics

  5. Which city is Don't Breathe set in?

    Answer: Detroit

    From Stealth Tactics

  6. What is the blind man's dog's name in Don't Breathe?

    Answer: Shadow

    From Claustrophobic Thrillers

  7. What is the blind man's daughter's fate?

    Answer: Killed in a car accident

    From Survival Horror Settings

  8. Where is Don't Breathe primarily set?

    Answer: Detroit

    From Survival Horror Settings

All Don't Breathe quizzes