Dr. Seuss Trivia

Every Dr. Seuss trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Dr. Seuss questions and answers

  1. What is the Grinch's heart size at the start?

    Answer: Two sizes too small

    From The Magic Inside a Snowflake

  2. What is the name of the town in the snowflake?

    Answer: Whoville

    From The Magic Inside a Snowflake

  3. Who played the role of the next-door neighbor, Lawrence Quinn?

    Answer: Alec Baldwin

    From Dr. Seuss Characters

  4. Who played the role of the mother in The Cat in the Hat?

    Answer: Kelly Preston

    From Dr. Seuss Characters

  5. What is the running time of 'Dr. Seuss on the Loose'?

    Answer: 25 minutes

    From The Cat in the Hat

  6. Which network originally aired Dr. Seuss on the Loose?

    Answer: CBS

    From Dr. Seuss's Whimsical Worlds

  7. What does the Grinch steal from Whoville on Christmas Eve?

    Answer: All the Christmas presents and decorations

    From The Grinch's Lair

  8. Which Dr. Seuss character does not appear in The Cat in the Hat Knows a Lot About That!?

    Answer: The Grinch

    From The Science of Feline Curiosity

All Dr. Seuss quizzes