Dracula Trivia

Every Dracula trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Movies and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Dracula questions and answers

  1. What is the name of Dracula's loyal servant in the series?

    Answer: Abraham Van Helsing

    From Dracula's Castle

  2. Which actor played Dracula in the 2000 film Dracula 2000?

    Answer: Gerard Butler

    From The Evolution of Dracula

  3. Which character does Jonathan Harker assist in Dracula (1931)?

    Answer: Dr. Seward

    From Jonathan Harker

  4. Who discovers Renfield's body in Dracula (1931)?

    Answer: Van Helsing

    From Renfield

  5. Who directed the 1931 film Dracula?

    Answer: Tod Browning

    From Renfield

  6. Where does Mina first encounter Dracula?

    Answer: Opera House

    From Mina Seward

  7. What year was the original Dracula novel published?

    Answer: 1897

    From Count Dracula

  8. What is the name of Dracula's castle in the film?

    Answer: Castle Dracula

    From Count Dracula

All Dracula quizzes