Dragon Age Trivia

Every Dragon Age trivia quiz on PopQ: 23 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Dragon Age questions and answers

  1. What is the Templars' stance on blood magic?

    Answer: They oppose it

    From Templar Conflicts

  2. Who leads the Templars in Dragon Age: Origins?

    Answer: Knight-Commander Greagoir

    From Templar Conflicts

  3. Which character betrays the Inquisition in the end of the game?

    Answer: Solas

    From The Inquisition

  4. What is the name of the fortress that serves as the Inquisition's headquarters?

    Answer: Skyhold

    From The Inquisition

  5. Which order originally imprisoned Corypheus?

    Answer: Grey Wardens

    From Corypheus' Rise

  6. What is the elven term for magic?

    Answer: Vir Tanadhal

    From Elven Magic and Politics

  7. What is the name of the Inquisitor's fortress in Dragon Age: Inquisition?

    Answer: Skyhold

    From The Fade

  8. Which group seeks to free Corypheus?

    Answer: Carta

    From Corypheus' Rise

All Dragon Age quizzes