Dragon Ball Trivia

Every Dragon Ball trivia quiz on PopQ: 40 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Dragon Ball questions and answers

  1. What is the name of the powerful fusion of Towa and Mira?

    Answer: Miraik

    From Time Patrol Missions

  2. Which character is known for using the Flying Nimbus?

    Answer: Goku

    From Flying Nimbus

  3. What is the name of the group that the player joins in Xenoverse 2?

    Answer: Time Patrol

    From Time Patrol Missions

  4. Who is the main antagonist in the Time Patrol Missions?

    Answer: Mira

    From Time Patrol Missions

  5. Who is the God of Destruction for Universe 11?

    Answer: Belmod

    From Tournament of Power

  6. Which character from the original Dragon Ball series is a mentor in Xenoverse 2?

    Answer: Master Roshi

    From Time Patrol Missions

  7. Who uses the Death Beam attack?

    Answer: Frieza

    From Energy Beam Attacks

  8. Who is the creator of the Majin Buu?

    Answer: Bibidi

    From Majin Buu Arc

All Dragon Ball quizzes