Dragon Quest Trivia

Every Dragon Quest trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Dragon Quest questions and answers

  1. What is the name of the legendary sword in Dragon Quest XI?

    Answer: Sword of Light

    From Yggdrasil

  2. Which island is known for its lush greenery?

    Answer: Blossom Bay

    From Crafting Islands

  3. What is the name of the protagonist's hometown in Dragon Quest XI?

    Answer: Cobblestone

    From Yggdrasil

  4. What is the name of the race that Psaro belongs to in Dragon Quest IV?

    Answer: Demon

    From Psaro

  5. What is Psaro's original name in Dragon Quest IV?

    Answer: Psaro the Manslayer

    From Psaro

  6. In Dragon Quest III, what item is needed to change a character's class at Alltrades Abbey?

    Answer: Book of Satori

    From Erdrick's Legacy

  7. What is the reward for A Path to Paradise?

    Answer: Recipe Book

    From Dragon Quests

  8. Which quest requires finding a golden globule?

    Answer: Shiver Me Timbers

    From Dragon Quests

All Dragon Quest quizzes