Dragon's Dogma Trivia

Every Dragon's Dogma trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Dragon's Dogma questions and answers

  1. In Dragon's Dogma, what is the name of the Arisen's main Pawn?

    Answer: It's chosen by the player

    From The Arisen

  2. Which enemy is not part of the challenges?

    Answer: Hydra

    From Spectral Knight Challenges

  3. What is the name of the currency used to hire Pawns in Dragon's Dogma?

    Answer: Rift Crystals

    From Pawn System

  4. What is the first Spectral Knight challenge?

    Answer: Defeat 10 Goblins

    From Spectral Knight Challenges

  5. In Dragon's Dogma, what is the name of the group that the Arisen leads?

    Answer: Pawns

    From The Arisen

  6. Which class is best suited for the challenges?

    Answer: Fighter

    From Spectral Knight Challenges

  7. What is the name of the rift where the Arisen can recruit Pawns in Dragon's Dogma?

    Answer: The Rift

    From Pawn System

  8. In Dragon's Dogma, what is the name of the group that opposes the Dragon?

    Answer: The Wyrm Hunt

    From The Arisen

All Dragon's Dogma quizzes