Drake Trivia

Every Drake trivia quiz on PopQ: 23 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Drake questions and answers

  1. Which track from Scorpion features Jay-Z?

    Answer: Talk Up

    From Scorpion Album Tracks

  2. What is the opening line of Hotline Bling?

    Answer: You used to call me on my cell phone

    From The Influence of Hotline Bling

  3. Which artist did a notable cover of Hotline Bling in 2015?

    Answer: Erykah Badu

    From Hotline Bling

  4. Which artist's work inspired the set design for Hotline Bling?

    Answer: James Turrell

    From The Influence of Hotline Bling

  5. In which episode of Euphoria does Hold On play?

    Answer: Season 1, Episode 8

    From Hold On

  6. Which song from Certified Lover Boy has a music video featuring Kawhi Leonard?

    Answer: Way 2 Sexy

    From Certified Lover Boy

  7. In which city was the music video for God's Plan primarily filmed?

    Answer: Miami

    From God's Plan

  8. Which song on Certified Lover Boy features a posthumous verse?

    Answer: Fair Trade

    From Certified Lover Boy

All Drake quizzes