Drew Goddard Trivia

Every Drew Goddard trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Drew Goddard questions and answers

  1. What is the name of the ancient ones in the movie?

    Answer: The Old Gods

    From Hidden Government Facilities

  2. Who directed The Cabin in the Woods?

    Answer: Drew Goddard

    From Hidden Government Facilities

  3. What is the name of the book that Dana reads from in The Cabin in the Woods?

    Answer: Latin Diary

    From Haunted Cabins

  4. What is the name of the gas station attendant?

    Answer: Mordecai

    From Cinematic Rules

  5. Who directed The Cabin in the Woods?

    Answer: Drew Goddard

    From Cinematic Rules

  6. What is the name of the character who survives till the end?

    Answer: Marty

    From Hidden Government Facilities

  7. What is the name of the project in The Cabin in the Woods?

    Answer: The Ritual

    From Haunted Cabins

  8. Which actor played Marty in The Cabin in the Woods?

    Answer: Fran Kranz

    From Haunted Cabins

All Drew Goddard quizzes