Dua Lipa Trivia

Every Dua Lipa trivia quiz on PopQ: 28 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Dua Lipa questions and answers

  1. Which country was Dua Lipa born in?

    Answer: England

    From Global Reach

  2. What is the BPM (beats per minute) of Break My Heart?

    Answer: 113

    From Break My Heart

  3. What was the first single Dua Lipa released under Warner Records?

    Answer: New Love

    From Record Labels

  4. What color is prominently featured in the music video for Physical?

    Answer: Blue

    From Physical

  5. What is a signature accessory often worn by Billie Eilish?

    Answer: Bucket Hat

    From Fashion and Style

  6. Which Tame Impala founder helped produce the album?

    Answer: Kevin Parker

    From Radical Optimism

  7. Which iconic pop star's style has Dua Lipa cited as an influence on her own?

    Answer: Gwen Stefani

    From Influences

  8. In which music video does Billie Eilish transform into an animated character?

    Answer: My Future

    From Music Videos

All Dua Lipa quizzes