Dungeons & Dragons Trivia

Every Dungeons & Dragons trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games and TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Dungeons & Dragons questions and answers

  1. In Neverwinter Nights, what is the name of the academy where the protagonist starts?

    Answer: Neverwinter Academy

    From The Sword Coast

  2. Which Vox Machina character is a gnome cleric?

    Answer: Pike Trickfoot

    From Vox Machina Characters

  3. Who is the gnome cleric in Vox Machina?

    Answer: Pike Trickfoot

    From Vox Machina Characters

  4. What is the name of the thieves' guild in BGII?

    Answer: Shadow Thieves

    From Isometric Tactical Combat

  5. What is the name of Minsc's miniature giant space hamster?

    Answer: Boo

    From Minsc and Boo

  6. What is the name of the expansion pack for Neverwinter Nights that introduces the Underdark?

    Answer: Hordes of the Underdark

    From The Sword Coast

  7. Which deity does Aribeth de Tylmarande serve in Neverwinter Nights?

    Answer: Tyr

    From The Sword Coast

  8. Which character in Vox Machina is a goliath?

    Answer: Grog Strongjaw

    From Vox Machina Characters

All Dungeons & Dragons quizzes