Dying Light Trivia

Every Dying Light trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Dying Light questions and answers

  1. In Dying Light, what is the name of the safe zones where players can rest and avoid zombies?

    Answer: Safe Houses

    From Day-Night Cycle Gameplay

  2. In Assassin's Creed Origins, what is the name of the main antagonist?

    Answer: Flavius Metellus

    From Parkour

  3. What is the main mechanic that differentiates Dying Light from other zombie games?

    Answer: Day-night cycle

    From Day-Night Cycle Gameplay

  4. What is the name of the crafting system in Dying Light?

    Answer: Blueprints

    From Parkour

  5. Which organization does Kyle Crane work for in Dying Light?

    Answer: Global Relief Effort

    From Parkour

  6. What is the name of the organization Kyle Crane works for?

    Answer: GRE

    From Parkour Movement

  7. Which city is Dying Light set in?

    Answer: Harran

    From Parkour Movement

  8. What is the main disadvantage of exploring at night in Dying Light 2?

    Answer: More dangerous enemies

    From Day-Night Cycle Impact

All Dying Light quizzes