Dynasty Warriors Trivia

Every Dynasty Warriors trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Dynasty Warriors questions and answers

  1. In Dynasty Warriors 7, what is the color of Zhao Yun's default outfit?

    Answer: Blue

    From Zhao Yun

  2. In Dynasty Warriors, which kingdom does Zhao Yun serve?

    Answer: Shu Han

    From Zhao Yun

  3. Which Dynasty Warriors 5 character is known for his loyalty to Liu Bei?

    Answer: Zhao Yun

    From Musou Mode

  4. In Dynasty Warriors 4, which character can you play as in the Yellow Turban Rebellion?

    Answer: Any character

    From Yellow Turban Rebellion

  5. What is the name of Zhang Jiao's unique weapon in Dynasty Warriors 4?

    Answer: Volcano Staff

    From Yellow Turban Rebellion

  6. In Dynasty Warriors, who kills Lu Bu?

    Answer: Cao Cao

    From Lu Bu

  7. Who is Lu Bu's sworn brother in Dynasty Warriors 4?

    Answer: Zhang Liao

    From Lu Bu

  8. Which of Cao Cao's sons is a playable character in Dynasty Warriors?

    Answer: Cao Pi

    From Cao Cao

All Dynasty Warriors quizzes