Edgar Wright Trivia

Every Edgar Wright trivia quiz on PopQ: 7 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Edgar Wright questions and answers

  1. What is the name of the character played by Emma Stone in Zombieland?

    Answer: Wichita

    From Zombie Survival

  2. Which song is played during the opening heist?

    Answer: Bellbottoms

    From Runaway Crime Plotting

  3. What is Baby's real name in Baby Driver?

    Answer: Miles

    From Runaway Crime Plotting

  4. What is the name of the TV show that the character Tyres from Spaced, also directed by Edgar Wright, is watching in Shaun of the Dead?

    Answer: Fun Dead

    From Zombie Survival

  5. What is the color of Baby's iconic getaway car?

    Answer: Red

    From Riveting Car Chase Escapades

  6. What is Baby's primary motivation for driving?

    Answer: To pay off a debt

    From Riveting Car Chase Escapades

  7. What is the name of Shaun's best friend?

    Answer: Ed

    From Zombie Comedy

  8. What is the name of the game that Ed is playing when Shaun first tells him about the zombies?

    Answer: Timesplitters 2

    From Zombie Comedy

All Edgar Wright quizzes