Elden Ring Trivia

Every Elden Ring trivia quiz on PopQ: 27 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Elden Ring questions and answers

  1. What is Ranni's true form?

    Answer: A doll

    From Ranni the Witch's Lore

  2. What is the final location you visit in Ranni's questline?

    Answer: The Roundtable Hold

    From Ranni the Witch's Questline

  3. Who is Ranni the Witch's mother?

    Answer: Rennala

    From Ranni the Witch's Lore

  4. Who is the leader of the Roundtable Hold?

    Answer: Sir Gideon Ofnir

    From Allies and Enemies

  5. What is the name of the giant bird enemy in the castle?

    Answer: Stormhawk

    From Godrick the Grafted's Castle

  6. In Elden Ring, which Spirit Ash summons a spirit that can heal the player?

    Answer: Jellyfish Ash

    From Spirit Ashes

  7. What is the name of the item Godrick the Grafted drops when defeated?

    Answer: Grafted Blade Greatsword

    From Godrick the Grafted's Backstory

  8. Which boss shares a moveset with Maliketh but appears earlier in-game?

    Answer: Black Blade Kindred

    From The Elden Ring

All Elden Ring quizzes