Elite Dangerous Trivia

Every Elite Dangerous trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in Games. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Elite Dangerous questions and answers

  1. Which system is the headquarters of the Pilots Federation?

    Answer: Shinrarta Dezhra

    From Planetary Systems

  2. Which system is known for the rare good Lavian Brandy?

    Answer: Lave

    From Planetary Systems

  3. What is the name of the space station in the Colonia system?

    Answer: Jaques Station

    From Space Colonies

  4. Which faction controls the Lave system?

    Answer: Alliance

    From Space Colonies

  5. What is the term for a star system with a black market?

    Answer: Anarchy

    From Navigational Strategies

  6. What is the maximum number of jumps a route can be plotted?

    Answer: 1000

    From Navigational Strategies

  7. What is the primary use of a Heat Sink Launcher?

    Answer: Reduce heat

    From Space Exploration Mechanics

  8. What is the primary fuel for the Frame Shift Drive?

    Answer: Hydrogen

    From Space Exploration Mechanics

All Elite Dangerous quizzes