Elvis Presley Trivia

Every Elvis Presley trivia quiz on PopQ: 9 quizzes in Music. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Elvis Presley questions and answers

  1. Which manager arranged the deal that transferred Elvis's contract?

    Answer: Colonel Tom Parker

    From Sun Records & Early Rock and Roll Era (1954-1958)

  2. In which 1962 movie did Elvis play a boxer named Walter Gulick?

    Answer: Kid Galahad

    From Hollywood Movie Years (1960-1968)

  3. What was the name of Elvis' backing band in the '68 Comeback Special?

    Answer: The Wrecking Crew

    From Elvis' 68 Comeback Special

  4. What US chart position did 'Heartbreak Hotel' reach?

    Answer: Number 1

    From Heartbreak Hotel

  5. What was the name of Elvis's 1968 NBC television comeback special?

    Answer: Elvis

    From Elvis Presley Career Overview

  6. What was the last #1 hit for Elvis Presley during his lifetime?

    Answer: Suspicious Minds

    From Suspicious Minds

  7. What was the last song on the album From Elvis in Memphis?

    Answer: Inherit the Wind

    From Suspicious Minds

  8. How long did Jailhouse Rock stay at #1 on Billboard's EP chart?

    Answer: 28 weeks

    From Jailhouse Rock

All Elvis Presley quizzes