Emma Stone Trivia

Every Emma Stone trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Emma Stone questions and answers

  1. What is Jules' reaction when Seth tells her he loves her at the party?

    Answer: She doesn't reciprocate his feelings

    From Jules

  2. In The Favourite, who does Abigail Masham marry?

    Answer: Samuel Masham

    From Abigail Masham

  3. In Poor Things, what is the ultimate fate of Bella Baxter?

    Answer: She regains her original identity as Victoria

    From Bella Baxter

  4. In Poor Things, Bella Baxter is brought back to life by which character?

    Answer: Godwin Baxter

    From Bella Baxter

  5. What is the name of the Baroness's Dalmatian that Cruella adopts?

    Answer: Perdita

    From Cruella de Vil

  6. What is the name of the jazz club that Sebastian opens, which Mia visits at the end of the film?

    Answer: Seb's

    From Mia Dolan

  7. What does Jules do at the end of Superbad?

    Answer: She invites Seth to hang out

    From Jules

  8. What is the name of the party Jules hosts in Superbad?

    Answer: No specific name is given

    From Jules

All Emma Stone quizzes