Empire Trivia

Every Empire trivia quiz on PopQ: 3 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Empire questions and answers

  1. What is the name of Lucious Lyon's ex-wife in Empire?

    Answer: Cookie Lyon

    From Lucious Lyon's Music Empire

  2. Who does Cookie Lyon have a romantic relationship with in Season 2 of Empire?

    Answer: Laz Delgado

    From Cookie Lyon

  3. Who plays the character Cookie Lyon in the TV series Empire?

    Answer: Taraji P. Henson

    From Cookie Lyon

  4. In Empire, who is the father of Anika Calhoun's baby?

    Answer: Hakeem Lyon

    From Musical Feuds and Power Struggles

  5. Who plays the character Lucious Lyon in Empire?

    Answer: Terrence Howard

    From Musical Feuds and Power Struggles

  6. Who shot Lucious Lyon in the season 5 finale of Empire?

    Answer: Damon Cross

    From Lucious Lyon's Music Empire

  7. What is the name of Lucious Lyon's record label in Empire?

    Answer: Empire Entertainment

    From Lucious Lyon's Music Empire

  8. In which season of Empire does Cookie Lyon get released from prison?

    Answer: Season 1

    From Cookie Lyon

All Empire quizzes