English Premier League Trivia

Every English Premier League trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in Sports. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample English Premier League questions and answers

  1. In which season did José Mourinho win his last Premier League title with Chelsea?

    Answer: 2014-2015

    From José Mourinho

  2. Who scored the winning goal in the 1999 Champions League final, securing the treble for Ferguson's United?

    Answer: Ole Gunnar Solskjær

    From Sir Alex Ferguson

  3. Who provided the assist for Mo Salah's first Premier League goal for Liverpool?

    Answer: Roberto Firmino

    From Mo Salah

  4. Who was the manager of Liverpool when Mo Salah joined?

    Answer: Jürgen Klopp

    From Mo Salah

  5. In which season did Manchester City achieve 100 points under Guardiola?

    Answer: 2017-2018

    From Pep Guardiola

  6. Which team did Chelsea beat to secure their first Premier League title under José Mourinho?

    Answer: Bolton Wanderers

    From José Mourinho

  7. How many Premier League titles did José Mourinho win with Chelsea?

    Answer: 3

    From José Mourinho

  8. Which team did Manchester United defeat in the 1999 Champions League final under Ferguson?

    Answer: Bayern Munich

    From Sir Alex Ferguson

All English Premier League quizzes