Entourage Trivia

Every Entourage trivia quiz on PopQ: 6 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Entourage questions and answers

  1. What was the subject of Ari Gold's rant in the episode The Resurrection?

    Answer: His firing from the agency

    From Ari Gold's Rants

  2. Which famous director made a cameo as himself, directing Vince in a movie?

    Answer: Martin Scorsese

    From Classic Cameos

  3. In which season does Ari Gold say, We are gonna get drunk with Russell Crowe...?

    Answer: Season 2

    From Ari Gold's Best Quotes

  4. Which character in Entourage is based on Mark Wahlberg's real-life assistant?

    Answer: Turtle

    From Hollywood Lifestyle and Fame

  5. What does Ari Gold say about his loyalty in one of his quotes?

    Answer: 'I'd take a bullet for you'

    From Ari Gold's Best Quotes

  6. In which season does Ari Gold get fired from his own agency?

    Answer: Season 6

    From Ari Gold

  7. Who played Ari Gold in the TV series Entourage?

    Answer: Jeremy Piven

    From Ari Gold

  8. Which actor portrayed the character Billy Walsh?

    Answer: Rhys Coiro

    From Celebrity Entourage Highlights

All Entourage quizzes