ER Trivia

Every ER trivia quiz on PopQ: 8 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample ER questions and answers

  1. In which city is ER set?

    Answer: Chicago

    From Medical Emergencies

  2. Which character has a brain tumor in Season 7?

    Answer: Mark Greene

    From Historical Medical Challenges

  3. Which ER character was a pediatrician?

    Answer: Dr. Doug Ross

    From Emergency Room Scenarios

  4. Who introduced a groundbreaking psychiatric treatment on ER?

    Answer: Dr. Susan Lewis

    From Historic Medical Breakthroughs

  5. Which character performed the first heart transplant on ER?

    Answer: Dr. Susan Lewis

    From Historic Medical Breakthroughs

  6. What is the name of the helicopter pilot who becomes a nurse?

    Answer: Greg Pratt

    From County General Hospital

  7. What is the name of the character played by Anthony Edwards?

    Answer: Dr. Mark Greene

    From County General Hospital

  8. In which episode does Dr. Doug Ross first appear in ER?

    Answer: 24 Hours

    From Dr. Doug Ross

All ER quizzes