Euphoria Trivia

Every Euphoria trivia quiz on PopQ: 4 quizzes in TV. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Euphoria questions and answers

  1. What event caused Rue to start using drugs, according to the show?

    Answer: Her father's illness and death

    From Rue Bennett

  2. What does Rue agree to do for Laurie in exchange for a large supply of drugs?

    Answer: Transport a suitcase of drugs

    From Rue Bennett

  3. What is Rue's full first name?

    Answer: Ruby

    From Rue Bennett

  4. In the Season 2 episode centered on Rue, which character confronts her in an intervention?

    Answer: Jules, Lexi, and her mother Leslie

    From Rue Bennett

  5. What substance is Rue primarily addicted to in Euphoria?

    Answer: Opioids

    From Rue Bennett

  6. In Euphoria, who is Rue's best friend?

    Answer: Jules Vaughn

    From Time Jumps and Memory

  7. In Euphoria, what is the name of the school Rue attends?

    Answer: East Highland

    From Rue's Struggles with Addiction

  8. What is the name of Rue's younger sister in Euphoria?

    Answer: Gia Bennett

    From Rue's Struggles with Addiction

All Euphoria quizzes