Evil Dead Trivia

Every Evil Dead trivia quiz on PopQ: 5 quizzes in Movies. Sample questions and answers below, with a new selection each week.

Sample Evil Dead questions and answers

  1. In the 2013 Evil Dead, who is the first to be possessed by the evil force?

    Answer: Mia

    From The Book of the Dead

  2. What is the name of the medieval kingdom where Ash finds himself in Army of Darkness?

    Answer: Lord Arthur's Kingdom

    From Sam Raimi

  3. What is the name of the incantation that Ash must recite to destroy the Necronomicon in Evil Dead II?

    Answer: Klaatu Barada Nikto

    From Necronomicon

  4. In the comedy film Click, what time travel trope is used?

    Answer: Mental Time Travel

    From Time Travel Tropes

  5. In the alternate ending of Army of Darkness, where does Ash wake up?

    Answer: Post-apocalyptic future

    From Ash Williams

  6. In Army of Darkness, Ash works at which store in his own time?

    Answer: S-Mart

    From Time Travel Tropes

  7. What is the time travel trope used in The Hangover?

    Answer: Retroactive Preparation

    From Time Travel Tropes

  8. What is the name of the book that unleashes the evil forces in the Evil Dead franchise?

    Answer: Necronomicon Ex-Mortis

    From Ash Williams

All Evil Dead quizzes